Vragen?

Bekkerlagram.nl » Nieuws » Afvalinzameling

Aflevering kraantrechter aan Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost

Faun VarioPress II ten behoeve van het ledigen van onderlossende onder- of bovengrondse afvalinzamelcontainers, bovenlossende bovengrondse afvalinzamelcontainers en het handmatig laden van grof afval, gemonteerd op een 3-assig Mercedes-Benz Econic chassis uitgevoerd met naloopas, voorzien van een autolaadkraan van het merk Hiab en een belading van het merk Zoeller
Bestanden:
9205_Gemeente_Amsterdam.pdf254 Ki

Laadbak : Faun VarioPress II V19 516V3SB KT-H-C, curved body, 16m³ netto, voorzien van scharnierbare goot als geleideplaat t.b.v. het opbergen opneemstuk, dubbelwerkend uitdrukschot-cilinder met automatische tegendrukregeling voor het laden van o.a. GFT fractie.
Achterlader : voorzien van een demontabele trechter ten behoeve van het ledigen van onderlossende containers met de hydraulische autolaad- en loskraan.
Containerbelading : Zoeller Gamma 2449 volautomatische split-belading met DIN en BG uitklaparmen.
Besturing : Faun-Control-Systeem (FCS), modern CAN-bus (Controller Area Network) besturingssysteem, met geïntegreerd camerazicht achterzijde en diverse opbouwfunctie-mogelijkheden.
Kraan : Hiab type XS211-BW3.
Vetsmering : Groeneveld centraal vetsmeersysteem (vet II).
Chassis : Mercedes-Benz Econic 6x2/*4, naloopas uitvoering, wielbasis van 3.900 mm, 299 PK motorvermogen, Alisson volautomatische transmissie, motor PTO + versnellingsbak PTO.
Optie’s : Schoonwatertank 20 liter met zeeptankje
Grofvuilklep
LED achterlichten, zwaai- en werklampen
Hopperbak met waterafvoer middels een kogelkraan
Glijblokken sledeschot
Lisa2Alert systeem
Waarschuwingssignaal in de cabine bij een te lage stand van de hydraulische olie