Vragen?

Bekkerlagram.nl » Nieuws » Afvalinzameling

BekkerLaGram voorziet HVC in nieuwe voertuigen voor afvalinzameling

BekkerLaGram heeft de afgelopen weken twee van de totaal drie nieuwe Faun Variopress II afgeleverd bij de HVC Groep.   De Faun VarioPress II, ten behoeve van het ledigen van onderlossende, onder- of bovengrondse, afvalinzamelcontainers en het handmatig laden van grof afval, gemonteerd op een 3-assig Scania P320 chassis uitgevoerd met naloopas en voorzien van een autolaadkraan van het merk HMF.

 

Laadbak : Faun VarioPress II V19 516V1, curved body, 16m³, voorzien van dubbelwerkend uitdrukschot-cilinder met automatische tegendrukregeling voor het laden van o.a. GFT fractie.
Achterlader : voorzien van een demontabele trechter ten behoeve van het ledigen van onderlossende containers met de hydraulische autolaad- en loskraan.
Besturing : Faun-Control-Systeem (FCS), modern CAN-bus (Controller Area Network) besturingssysteem, met geïntegreerd camerazicht achterzijde en diverse opbouwfunctie-mogelijkheden.
Kraan : HMF 2310S4-RCS.
Vetsmering : SKF (vet II), type pomp KFG 1-5 24V, met IG-502 timer.
Chassis : Scania P320 DX6x2*4MLB, CP16 cabine, naloopas uitvoering, wielbasis van 3.500 mm, 320 PK motorvermogen, versnellingsbak PTO.
Optie’s : Schoonwatertank met zeeppompje,
LED achterlichten, zwaai- en werklampen
Hopperbak met waterafvoer middels een kogelkraan
Glijblokken sledeschot
Extra toegangsluik laadbak met trapje linker voorzijde opbouw