Vragen?

Bekkerlagram.nl » Nieuws » Straatreiniging

Amsterdam Westpoort kiest voor Boschung transporter

Voor de intensieve reiniging van trottoirs en winkelstraten leverde BekkerLaGram de multifunctionele transporter van Boschung met was- spoelunit opbouw.

Boschung P-serie

De transporter komt voort uit de P-serie, heeft standaard 4- wiel besturing en naar keuze 2 of 4 wiel aandrijving. Een krachtige schone diesel (Euro 4) met roetfilter zorgt voor de aandrijving van voertuig en componenten, zoals de hoge druk pomp.

Met 2000 liter water in de tank maakt deze reinigingsmachine van elke dag een schone dag. De sproeibalk sluit moeiteloos aan op de breedte die bij effectief reinigen past en het vuil wordt los gespoten en naar de straatgoot verplaatst om te worden afgevoerd.

Opzij sproeien speciale nozzles het vuil weg onder fietsenrek en staatmeubilair. Bij koudwatervrees kan een warmwaterunit worden ingezet (optie). Zo makkelijk werkt deze combinatie aan schoonheid in het stedelijk gebied.

Snelle gedaantewisseling voor multi inzet

De unit kan snel van gedaante wisselen voor transport- of winterwerk. Als wintervoertuig kan de Boschung van BekkerLaGram aan het werk met sneeuwploeg, zoutstrooier of rolbezem. De hydraulische installatie van deze transporter biedt onverwacht veel vermogen om alle componenten aan te drijven.

Zonder ophouden mooi werk leveren, dan komt de transporter tot zijn recht. De werkplek van de chauffeur biedt een comfortabele fauteuil, alles onder handbereik en een uitstekend zicht rondom. Reden genoeg voor Amsterdam Westpoort om opnieuw te kiezen voor BekkerLaGram en de Boschung.