Vragen?

Bekkerlagram.nl » Over BekkerLaGram

Over BekkerLaGram

BekkerLaGram in Waalwijk is de totaalleverancier van al het materieel dat wordt ingezet bij afvalinzameling, industriële reiniging, riool- en wegenreiniging.

Wij ontwerpen en bouwen in samenspraak met u de machine die u doelmatig kunt inzetten voor uw werkzaamheden.

U ontmoet bij ons ervaren engineers die hun kennis graag beschikbaar stellen om de beste oplossing voor uw toepassing te vinden. Mensen die op en top bekend zijn met de laatste eisen op milieu-, emissie-, en veiligheidsgebied. Ze ontwerpen rekening houdend met de laatste NEN normen kennen. Maar ook de ADR normen voor vervoer van gevaarlijke stoffen of de SIR voorschriften voor veiligheid worden meegewogen in het ontwerp, keuring en scholing van chauffeur, operator of onderhoudsmonteur.

U ontdekt ook vakmanschap tijdens de opbouw van uw speciale voertuig. Werkprocessen die genormeerd zijn. Kwaliteit die bewaakt wordt van begin tot eind. Normen die gerespecteerd en toegepast worden. 

BekkerLaGram biedt u de beste oplossing

Laat ons met u meedenken. Met onze jarenlange ervaring in reinigingstechniek vinden we voor u ongetwijfeld de beste oplossing. 

Betrouwbare kwaliteit op maat

Onze machines kenmerken zich door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, die gebaseerd is op onze kennis van zaken en hoogwaardige techniek. 

Onze kennis en ervaring

BekkerLaGram biedt werk aan ca. 50 goed opgeleide medewerkers. Samen realiseerden wij al meer dan 3.000 speciale voertuigen voor droge en natte reiniging, inclusief de intensieve hogedruk wegdekreiniging. Hierdoor beschikken wij over uitgebreide kennis en ervaring in reinigingstechniek. In Nederland hebben we een vooraanstaande positie. Daarnaast zijn we in vele andere landen actief. 

Onze klanten

Tot onze klanten behoren zowel lokale overheden en industrie als gespecialiseerde aannemers voor industriële reiniging, stadsreiniging en afvalinzameling.