Vragen?

Bekkerlagram.nl » Over BekkerLaGram » Directie » Cor Vos

Cor Vos

“..je wilt de energie die nodig is voor de speciale opbouw doelmatig en zonder verlies kunnen gebruiken. Daarom probeer je in je ontwerp altijd rendementen te verbeteren en uitstoot te beperken…”

Cor Vos, BekkerLaGram

"Onderweg naar m’n werk begint ’t al: nadenken over technische oplossingen. Als kind was ik al met techniek bezig. Geen wonder dus dat ik bij Bekker LaGram speciale voertuigen ontwikkel”. Aan het woord is Cor Vos.

Volwassen reeks van ervaringsjaren en gebouwde machines

We praten met een ervaren ingenieur. Dat is meteen duidelijk. Hij vertegenwoordigt een volwassen reeks van ervaringsjaren en gebouwde machines. Denkt vanuit 'niets is onmogelijk' met besef van de grenzen die er budgettair worden opgelegd. Weet altijd de juiste combinatie te vinden uit de diversiteit van hoge druk of vacuüm techniek, hydraulische- en  elektronische mogelijkheden  in combinatie met verbrandingsmotoren en chassis."

"Wat zo leuk is aan mijn vakgebied is het woekeren met de beschikbare ruimte, vermogen en toelaatbaar gewicht van een chassis waarop je een opbouw ontwerpt. Deed ik dat als kind nog op modelschaal, nu is het de schaal 1:1 producten die BekkerLaGram levert. Dat verveelt echt nooit, ja, ik ben gek op m’n vak."

Duurzaamheid in de ontwerpen van BekkerLaGram

Duurzaamheid kom je ook tegen in de ontwerpen van BekkerLaGram. “..je wilt de energie die nodig is voor de speciale opbouw doelmatig en zonder verlies kunnen gebruiken. Daarom probeer je in je ontwerp altijd rendementen te verbeteren en uitstoot te beperken…”

De toekomstige trends volgens Cor

De toekomstige trends? Ook voor speciale voertuigen komen er alternatieve hybride aandrijfvormen. De echte seriematige bouw blijft beperkt tot component niveau. Het speciale reinigingsvoertuig  voor de gemeentelijke of particuliere dienstverleners blijft bestaan naast die voor industriële reiniging. Wij bedenken, berekenen en produceren juist die speciale maatopbouw waardoor onze klanten hun werk effectief kunnen uitvoeren. De uitdaging die voor ons ligt is in te spelen op de verandering van de vraag voor speciale voertuigen. Expertise, flexibiliteit en kwaliteit staan daarbij centraal.