Vragen?

Over BekkerLaGram

“BekkerLaGram, gebundelde kracht in speciale voertuigen.”

Bekkerlagram.nl » Over BekkerLaGram » Historie

Historie

Bekker Kolkenzuiger uit 1977

Sinds 1969

Het familiebedrijf  Bekker werd in 1969 opgericht en heeft zijn toonaangevende positie binnen Nederland sindsdien, onder meer door de overname in 2001 van LaGram, voortdurend uitgebouwd.

In 1983 wordt LaGram opgericht door de heren Langbein en Ingram.

In 2001 worden beide bedrijven samengevoegd in het huidige BekkerLaGram Waalwijk B.V.

Sinds 2017 zijn Cor Vos en Fabian Bras de nieuwe directeur-eigenaren.

 

De kernkwaliteiten van het huidige BekkerLaGram

De kernkwaliteiten van de onderneming liggen tegenwoordig in de ontwikkeling, opbouw en onderhoud van speciale voertuigen die gebruikt worden voor droge en natte reiniging, industriële reiniging, droge stoffen zuig/blaas systemen en intensieve wegdek-hoogdruk-reiniging

Beide bedrijven hebben hun eigen specialismen. Raakvlakken zijn te vinden in speciale voertuigen voor industriële reiniging, afvalstoffen inzameling en wegdekreiniging. Met merken als onder andere Faun en Boschung in de portefeuilles zijn het in die sectoren voor gemeentelijke en industriële reiniging gespecialiseerde en kenmerkende leveranciers.

BekkerLaGram realiseerde al meer dan 3000 speciale voertuigen en beschikt daarom over uitgebreide know how om ook de meest veeleisende klantenwensen om te zetten in functionele en kwalitatief hoogwaardige voertuigen.

De kennis over en productie van speciale voertuigen voor de toepassing bij:

BekkerLaGram kolkenzuiger
  • Afvalinzameling,
  • Chemisch technisch reinigen,
  • Industriële reiniging,
  • Vacuümreiniging,
  • Rioolreiniging,
  • Gemeentelijke reiniging,
  • Zuiggraven,
  • Droge stoffen zuigen/blazen.

Sectoren zoals: Afvalindustrie, Chemie, Overheid, Defensie, Olie- en gasindustrie en Raffinaderijen vormen de basis van het leveringsprogramma van BekkerLaGram. De exclusieve vertegenwoordigingen van een aantal gerenommeerde merken completeren dat programma.

Speciale voortuigen voor raffinaderijen
BekkerLaGram vacuumwagen