Vragen?

Bekkerlagram.nl » Over BekkerLaGram » Teamwerk

Teamwerk

Begin er maar aan: een kaal chassis opbouwen tot een speciaal voertuig waarmee jarenlang werk verzet wordt. Dat vereist vakmanschap, durf, specialisme en toewijding. Bij BekkerLaGram vindt u dat terug in de manier waarop we mensenwerk als bouwteam omzetten in een speciaal voertuig zoals u dat hebt besteld. Zo’n team zorgt voor elke stap die nodig is in dit maakproces. Zij kennen de details.

Na het binnenrijden van het kale lege chassis beschermen zij de cabine met een laag plastic folie. Het chassis wordt voorzien van een stevig hulpraam uit zware stalen profielen. Hydraulische en elektrische systemen worden opgebouwd. De kleine onderdelen t/m de zwaailamp, slotjes en scharnieren worden afgemonteerd. Het zijn steeds dezelfde mensen die uw speciale voertuig maken tot een complete machine waar u van op aan kunt. Opstarten en proefdraaien: het bouwteam weet waar het om draait.

All round specialisten die goed kunnen samenwerken

Een bouwteam bestaat uit specialisten die all round zijn en goed kunnen samenwerken. Laswerk, luchtdruk  systemen, elektrische schakelingen, hydraulische systemen en voertuigsystemen:  onze specialisten in de productie weten er raad mee.

Een teamlid aan het woord: "Het werk is erg afwisselend. Dat maakt het leuk en boeiend.  Buitenstaanders verbazen zich meestal als ze zien hoe all round we zijn.  Om op peil te blijven volgen we regelmatig cursussen. De technologie verandert bijna waar je bij staat en je wilt bij blijven. We zijn er ook wel trots op : zonder ons komt zo’n speciaal voertuig echt niet gekeurd en wel op de weg. Ook onze praktische bijdrage wordt op waarde geschat en we hebben korte lijnen van overleg met de engineering die het allemaal heeft uitgedacht. Je voelt je gewaardeerd, dat maakt veel uit om zo’n speciaal voertuig echt top op te bouwen.”